Appartementen

Entree

De hoofdingang van het complex is gelegen aan de noordkant. De entree is afgesloten en via het intercomsysteem met videofoon kunnen de bewoners van de 1e, 2e en 3e verdieping de deur vanuit de woning openen voor bezoek. Na de hoofdentree komt u in de centrale hal. Hier treft u de lift en de trap aan naar de 1e, 2e en 3e verdieping. Links naast de entree van het appartementencomplex bevinden zich de brievenbussen voor de appartementen welke zich op de verdiepingen bevinden. Vanuit de centrale hal zijn ook de bergingen bereikbaar.

 

Indeling appartementen. 

Alle appartementen in het complex hebben een ruime woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een royale badkamer met toilet, in de hal nog een apart toilet. De hal is tevens voorzien van een aparte berging met een aansluiting voor een wasmachine / droger. Er zijn vier typen appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. Huurindicatie, prijzen zijn inkomensafhankelijk.

Type A 85m2

Type B 95m2

Type D 85m2

Type E 92m2

Voorzieningen appartementen

De appartementen worden voorzien van een warmtepomp-installatie. Deze installatie verzorgt het warme water en de verwarming van de gehele woning door middel van vloerverwarming. In het appartement is in de woonkamer een extra radiator aangebracht, zodat men de gewenste temperatuur sneller kan bereiken. De temperatuur is in te stellen.

Het complex in aanbouw

Door het gebruik van de warmtepomp is er geen gasaansluiting meer nodig in de woning. Voor alle appartementen betekent dit dat er niet op gas kan worden gekookt. Alle ramen hebben warmtewerend glas.

Alle woningen zijn voorzien van een ingenieus gebalanceerd luchtventilatiesysteem. De woon- en slaapkamer(s) hebben een CAI- en telefoonaansluiting. Er zijn voorzieningen getroffen voor zowel kabel als glasvezel. 

De badkamer is voorzien van een douche met een thermostatische douchemengkraan met onderuitloop en glijstang, een wastafel met mengkraan, planchet en spiegel en een hang toiletcombinatie. Alle appartementen zijn uitgerust met veilig hang- en sluitwerk aan ramen en deuren. Daarnaast zijn de appartementen op de verdiepingen en de algemene ruimte voorzien van een intercomsysteem met videofoon. Alle woningen beschikken tevens over eigen oplaadplaats voor een scootmobiel.

De appartementen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilige Woning. 

Gemeenschappelijke ruimte

Het complex beschikt tevens over een gemeenschappelijke ruimte van +/- 100m2 met een royaal terras op de begane grond. Deze ruimte kan door de leden van de woongroep gezamenlijk en / of individueel worden gebruikt en is van dezelfde gemakken als de overige appartementen voorzien.