Een greep uit onze andere activiteiten...

Nummer 5 is een groot succes!

De gemeenschappelijke ruimte is een groot succes. Na stemming werd hieraan de naam ’Nummer Vijf’ gegeven.
Onze interieurcommissie heeft deze ruimte van een zeer moderne en smaakvolle inrichting voorzien.

Dankzij een gift van een bewoner zijn we nu dankbaar in het bezit van een grote LED televisie. Evenementen kunnen nu ook in ‘Nummer 5’ bekeken worden.

Twee maal in de week is er een drukbezocht koffie-uurtje en op zondagmiddag is het borreltijd voor de liefhebbers.

 

 

 

Ook activiteiten worden in een snel tempo ontwikkeld. Een heuse sjoelcompetitie vindt gretig aftrek bij diverse bewoners en schilders- en computercursussen voor de liefhebbers zijn al in voorbereiding.

Ook muziekliefhebbers komen aan hun trekken. Aan de oprichting van een band wordt gedacht. Diverse leden zijn trouwens al lid van (bekende) zangkoren.


Feestelijke opening van het gebouw door de commissaris van de provincie Flevoland

En dan krijgt het pand haar naam...

Dinsdag 23 april is het zover: 

Appartementencomplex “De Wiekslag” werd feestelijk opgeleverd. Leen Verbeek, Commissaris van de (toenmalige) Koningin, ontkurkte samen met een bewoner en directeur-bestuurder Truus Sweringa van OFW champagneflessen met confetti. Daarna werd er gezamenlijk getoost op het complex en de bijzondere woonvorm. ‘Van harte gefeliciteerd.

'Ik wens u veel woonplezier toe’, aldus Leen Verbeek.


Zeer geslaagde excursie naar fruitbedrijf!

Maar liefst 21 bewoners stapten op de fiets voor een excursie naar fruitkwekerij Vereecken te Dronten. Appeltaart met slagroom en koffie waren het startsein van een zeer interessante presentatie over de start, groei en innovatie van dit zeer veelzijdige bedrijf. Mevrouw Vereecken boeide alle aanwezigen met een levendige voordracht. Tenslotte mochten we appelsap uit eigen productie proeven.
Een aanrader!


Boottocht vanuit Kampen naar het Kattegat!

Zondag 25 augustus ging een grote stoet auto's naar Kampen voor een gezellige boottocht naar het 'Kattegat'. Het werd een prachtige tocht met fraaie uitzichten vanaf het water. De zon liet zich zien, waardoor het geheel nog feestelijker werd. Af en toe vertelde de kapitein via de luidsprekers iets over de mooie omgeving terwijl hij het schip over de IJssel stuurde. In de buurt van het zogeheten IJsseloog draaide het schip om langs dit kunstmatige eiland verder te varen en zo op koers te komen richting de monding van de IJssel. Na terugkomst werd de gezelligheid voortgezet met een drankje en een heerlijke maaltijd in Nummer Vijf.